direct een afspraak maken direct een afspraak maken

Geboren in 1952 groeide ik op als jongste van zes kinderen in Noord-Brabant. Op mijn negentiende vertrok ik naar Utrecht om wiskunde te studeren. Na het behalen van mijn lesbevoegdheid besloot ik een meer bewegend beroep te kiezen, met mensen en in een één-op-één contact. Net wat ouder dan mijn medeleerlingen en heel gemotiveerd volgde ik de opleiding fysiotherapie in Utrecht.
In mijn stage ontdekte ik dat lichamelijke klachten niet altijd alleen door lichamelijke oorzaken ontstaan. Mijn interesse in de psychosomatiek was gewekt. Deze interesse werd verder gevoed door mijn werk als fysiotherapeute, en onderbouwd door de basisopleiding haptonomie-α en de opleiding PsychoSomatische Fysiotherapie. Ook volgde ik trainingen en workshops voor mijn persoonlijke ontwikkeling.
Naast de algemene en de psychosomatische fysiotherapie heb ik mij verder verdiept in bekkenklachten, waaronder incontinentie, en de behandeling van spataderen bij zwangerschap. Het bekken als basis van waaruit wij leven en geboren zijn.

Mijn wens om met leuke collega’s, parttime in Utrecht te werken is lang geleden in vervulling gegaan. Al vele jaren werk ik met veel plezier in Hoograven, een wijk met een rijk gevarieerde bevolking in Utrecht-Zuid.